HÁZIREND

A KINEZIOLÓGUS nem orvos, nem állít fel diagnózist, nem ír fel gyógyszert és nem kezel semmilyen betegséget. A testből biológiai visszacsatolással (gyengéd izomteszteléssel) szerzett információt használ az energia blokkok meghatározására és eltávolítására.

TITOKTARTÁSI KÖTELEZETTSÉG terhel. A konzultáción elhangzottakat kizárólag szakmai körben (például szupervízióban), kliens beazonosíthatósága nélkül beszélhetem meg.

BEJELENTKEZÉS történhet telefonon, e-mailben.

NYITVATARTÁS hétköznapokon 8.00-16.00h között, előre egyeztetett időpontban, bejelentkezés alapján történik. Online ülést nem végzek, az általam alkalmazott módszerekkel ugyanis úgy nem lehet megfelelően, hatékonyan dolgozni.

ÉRKEZÉS Kérlek, hogy legkorábban 5 perccel érkezz előbb. Késés esetén a Te kezelési időd csökken, mivel azt – érthető módon – nem vehetem el a következő kliens idejéből.

KÍSÉRŐ Amennyiben kísérővel érkezel (kivéve gyerekeknél), akkor neki a váróban kell megvárnia téged, míg végzünk.

KÉNYELEM Vízzel, vendégpapuccsal és szolgálati zsepivel készülök. Ha a kényelmedhez másra is szükséged lenne, azt nyugodtan hozd magaddal.

EGÉSZSÉG/BETEGSÉG Kérlek, hogy csak teljesen egészségesen gyere, mert közeli kontaktusban leszünk és többször is hozzád fogok érni. Vigyázzunk egymásra!

Ha bármilyen egészségügyi problémád, betegséged van, azt az időpontfoglalásnál vagy a kezelés előtt jelezd, kérlek! A szolgáltatás akkor vehető igénybe, ha nem szenvedsz olyan betegségben és nem állsz olyan orvosi kezelés alatt, ami a szolgáltatás igénybevételét ellenjavallja.

HIGIÉNIA A kezelőkbe utcai cipővel vagy mezítláb nem szabad belépni. Az előtérben cseréld le a cipődet a kihelyezett vendégpapucsra, amit biztosítok. Kérlek, hogy nyáron is használj zoknit vagy vendégpapucsot.

LEMONDÁS Amennyiben valamilyen okból az előre lefoglalt időpontodon nem tudsz részt venni, kérlek, hogy 48 órán belül jelezd nekem, hogy adhassak másnak lehetőséget a felszabaduló időpontra. 48 órán túli vagy elmulasztott lemondás esetén a szolgáltatás 50%-ának kifizetése után áll módomban újabb időpontot biztosítani.


Köszönöm, hogy elolvastad és tudomásul vetted.